Jachtcharter Hoekstra. In het nationaalpark 'de Alde Feanen', Earnewâld. Het hart van Friesland

Omgeving

Waar anderen eerst heen moeten varen om vanaf het water unieke flora en fauna te bewonderen, daar zijn huurders van Hoekstra jachtcharter al: in het natuurgebied De Princenhof, onderdeel van het nationaal park De Alde Feanen. Aan de rand van dit laagveenmoeras met zijn talrijke grachten, in het gezellige dorp Earnewâld.

Kruisers van Hoekstra jachtcharter betrouwbaar, degelijk en compleet. Onze schepen zijn mooie en praktische ingedeelde stalen kruisers met een dieselmotor. De schepen zijn in de lengte van 7.80 m. tot 14.50 m. in meerdere uitrustingsniveau's, allen met een complete inventaris overeenkomstig het aantal personen dat aan boord kan. Het enige wat u mee moet nemen is linnengoed, hand-, bad- en droogdoeken.(U kunt dekbedden bij ons huren, € 10,- p.p.), Waterkaarten, routesuggesties bevinden zich aan boord. Voor onze motorjachten heeft u géén vaarbewijs nodig. De huurder/schipper moet wel meerderjarig zijn.

Sloepen verhuur: Mooie sloepen te huur voor een heerlijk ontspannen dagje weg en/of huur een sloep voor bij uw accomodatie. We verhuren sloepen voor 2 t/m 6 personen, 2 t/m 8 pers. en 2 t/m 10 pers. Kijk op de site bij Sloepenverhuur

This is an HTML-Template by Ruven Pelka. You can purchase it at mojo-themes.com.